394A1975-Kopie1.jpg

"Loopbaanbegeleiding bracht me vooral in verbinding met mezelf. Inzien dat het mag en dat het OK is om mijn eigen unieke pad te bewandelen, is voor mij een krachtige eyeopener geweest."

—  Name, Title

Caroline Golkonda is zelfstandig loopbaancoach & trainer. Ze inspireert mensen om hun authentieke missie te volgen. Ze coacht en spreekt over het ontdekken van je levensmissie, persoonlijke groei en creativiteit.

Haar loopbaanpad was er één van vallen en opstaan, zoeken en vinden. Ze startte als textielontwerpster, stapte na vier jaar over naar het onderwijs, runde vervolgens als zelfstandig ondernemer een biowinkel om daarna gedurende 8 jaar aan de slag te gaan als coach en trainer in verschillende tewerkstellingsorganisaties waar ze mensen begeleidde in hun loopbaanzoektocht. Na een fikse burn-out in 2014 sloeg ze het roer radicaal om en ging ze anders leven, denken en doen. 

 

Begin 2016 startte ze een loopbaancentrum voor hoogsensitieve personen (HSP-coach). In 2020 sloeg ze die bladzijde om en evolueerden haar coaching-activiteiten naar 'New Foundation': een loopbaancentrum voor ondernemende mensen die ten volle hun missie willen vervullen.

Tijdens corona dwong het Leven haar een sabbatical te nemen waar ze alweer diep moest graven in haar ziel. Ze kwam uiteindelijk dichter bij haar ware natuur en vond haar eerste liefde terug: spelen met kleur, vorm en textuur. Ze had eindelijk een eigen atelier en begon te schilderen. De energie en kracht die vrijkwam was enorm en ze kon er niet meer omheen, voortaan zou ze haar creativiteit niet meer dimmen en besloot ze om workshops te organiseren die zowel persoonlijke groei en creativiteit combineren. 

Ze houdt af en toe wel van een feestje, wil graag mensen samenbrengen en ze verwennen. Daarom zijn haar workshops telkens een feestje voor de ziel.

Ze is naast loopbaancoach, zinzoeker en ondernemer ook moeder. Ze heeft een duidelijke en heldere missie. Ze wil zoveel mogelijk mensen terug verbinden met de wijsheid van hun hart en intuïtie, tot ze helemaal zichzelf zijn en doen wat ze het liefste doen.

Gevolgde opleidingen:

Vedic art (basis- en vervolgcursus)

Masterclass Creatief en Fysiek coachen | YourCoach

Gecertificeerd Coach & Consulent | Holistische Coaching | Centrum Gea

Master Visualisatie Coaching | Open Mind

Spirit Junkie Masterclass | Gabriëlle Bernstein (online)

Life Visioning Masterclass | Michael Beckwith (online)

Conscious Manifestation | Eckhart Tolle (online)

Geaggregeerde voor het secundair onderwijs - groep 2 | Sint-Lucas Gent

Meester in de beeldende kunst | Textielontwerpen | Sint-Lucas Gent