Abstract Colors 8

Meet your inner child and paint!

Watercolor Shape
nieuwe promo 2021 voor FB-ads  (20).png

WAAR /

Bloemstraat 31

9050 Gentbrugge

WANNEER /
 

A

OVER DE WORKSHOP /

Maak connectie met je vrolijke innerlijke kind door visualisatie en het proces van intuïtief schilderen.

Een heerlijke dagworkshop gevuld met kleur, verf, gevoel en vrijheid. 

GA BEWUST EN CONSTRUCTIEF OM MET JE GRENZEN

+ Vind jij het moeilijk om grenzen aan te geven op het werk?

+ Ben je iemand die veel geeft, maar dan zelf zonder energie achterblijft?

+ Steven je af op een burn-out of vrees je te hervallen?

+ Staat 'nee' niet in jouw woordenboek?

+ Voel je je vaak verantwoordelijk voor anderen of voor de goede afloop van een project?

+ Heb je het gevoel dat je weinig me-time hebt omdat je je grenzen niet afbakent?

Dan is het voor jou essentieel om je bewust te worden van je grenzen en de verschillende situaties waarin je ze overschrijdt. 

In deze creatieve en intuïtieve workshop gaan we in een veilige context op zoek naar waar jouw grenzen liggen. Via gevarieerde technieken als visualisatie, schrijf- en doe opdrachten, kom je tot inzicht en helderheid:

waar liggen mijn grenzen en hoe kan ik die op een constructieve manier bewaken?

WAT ZAL JE LEREN?

+ Je leert jezelf beter kennen en krijgt een beter beeld van waar je grenzen liggen.

+ Je krijgt opnieuw inzicht in de conditionerende overtuigingen die ervoor zorgen dat je telkens opnieuw je grenzen overschrijdt.

+ Je leert op een duidelijke manier je grenzen communiceren naar anderen.

+ Je wordt assertiever.

+ Je ontdekt hoe je jezelf op de eerste plaats kan zetten.

"Een workshop bij Caroline is heerlijk creatief en verbindend, met jezelf, met haar en met de andere aanwezigen. Ze werkt met een duidelijke structuur en tegelijk is er ruimte voor spontaniteit en wat er op dat moment ontstaat.  Ik ging naar huis met  inspiratie in mijn hoofd, meer voeling met mijn lijf, een blij hartje, een voldane ziel en vooral mijn eigen concrete creatie in mijn handen. En die laatste helpt me om de workshop levend te houden."

 

Ter info voor jou: Naast de begeleiding die ik bij jou deed, volgde ik 'Visualiseer je droomjob' en 'Intuïtief schilderen vanuit je innerlijk kind'. Misschien wil je dit toevoegen aan de getuigenis of misschien niet.

GRIET

"Dankjewel voor deze bijzondere ervaring, Caroline. Door de voorbereidende oefeningen en een visualisatie bracht je ons in een open, vrije en veilige sfeer om met kleuren, borstels, rolletjes, papier, doek, ... aan de slag te gaan. Ik voelde me als een kind in een speeltuin. Doordat de focus niet ligt op een vooraf bepaalde verwachting of resultaat komt er een proces op gang dat ik alleen maar kan beschrijven als vrij, vloeiend, kleurrijk, speels... Er komt geen analyse of oordeel, maar ruimte voor verwondering en plezier."

Ter info voor jou: Naast de begeleiding die ik bij jou deed, volgde ik 'Visualiseer je droomjob' en 'Intuïtief schilderen vanuit je innerlijk kind'. Misschien wil je dit toevoegen aan de getuigenis of misschien niet.

JOZEFIEN

WAAROM MAG JE DEZE WORKSHOP NIET MISSEN?

Intense zelfreflectie

Een intense zelfreflectie kan je wakker schudden. Het zet je in beweging. Met deze workshop zet je de eerste stap en neem je afscheid van je oude ik. 

Welkom nieuw leven!

Herkenning en acceptatie

Leer accepteren wie je nu bent. Grenzen stellen ging vroeger misschien niet gemakkelijk. Dat is oké. Herken vanaf nu beter je grenzen en leer ermee omgaan. Je zal meer contact maken met jezelf en bewuste keuzes maken. Je energielevel zal stijgen.

De workshop vindt plaats in een kleine groep (maximum 8 deelnemers). Herken dezelfde patronen in anderen. 

Van zelfreflectie naar gedragsverandering

Via intuïtieve en creatieve oefeningen, en de interactie met andere deelnemers, leer je hoe het anders kan. Hoe kan je uit je slachtofferverhaal stappen? Hoe kan je je conditionerende overtuigingen ombuigen? Hoe kan je assertiever worden en hoe stel je grenzen op het werk?

De workshop is een eerste aanzet naar bewustwording en gedragsverandering. Elke deelnemer krijgt ook tips en een werkboekje mee.

EVEN PRAKTISCH​

De intuïtieve schilderworkshop 'Meet your inner child and paint' vindt plaats op xxx van 10u tot 17u in de Bloemstraat 31, 9050 Gent. De workshopruimte bevindt zich op 200 m van Merelbeke station en er is ook voldoende parkeergelegenheid. 

Je neemt deel voor €150 incl. btw.

Materialen, gezond tussendoortje en lunch zijn inbegrepen in de prijs.

Je gaat naar huis met je zelfgecreëerd en uniek kunstwerk.

WIL JE ERBIJ ZIJN?

Momenteel zijn er geen workshops door corona.

OVER CAROLINE

Caroline Golkonda is zelfstandig loopbaancoach & trainer en helpt mensen hun droomjob te creëren.

Ze coacht en spreekt over het vinden van je levensmissie, persoonlijke groei en spiritualiteit.

Caroline heeft 12 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen met loopbaanvraagstukken. Na een fikse burn-out in 2014 sloeg ze het roer radicaal om en ging anders leven, denken en doen. Begin 2016 startte ze een loopbaancentrum voor (hoog)sensitieve personen. Haar missie is zoveel mogelijk mensen terug te verbinden met de wijsheid van hun hart en intuïtie. 

 

Ze heeft een master beeldende kunst, een aanvullend lerarendiploma en is gecertificeerd coach.

 

Inmiddels heeft ze honderden mensen geholpen om te zijn wie ze zijn: hun unieke en stralende Zelf! 

394A2089-Kopie1.jpg