nieuwe promo 2021 voor FB-ads  (11).png

Download je gratis e-boek

In welke job zit jij?

HSP-loopbaanbegeleiding

Op weg naar bewustwording komen we onszelf tegen. De dag dat je (h)erkent dat je hoogsensitief bent, kom je een stap dichter bij je ware natuur. Jezelf kennen, weten hoe jij functioneert en accepteren dat we niet allemaal in dezelfde richting moeten stappen, kan een ongelooflijk gevoel van bevrijding creëren. 

Wanneer je hoogsensitief bent, heb je meer tijd en rust nodig voor jezelf omdat je alle prikkels dieper moet verwerken. Het is ook belangrijk dat je weet welke werkcontext er bij je past, want HSP's vinden waarden zoals eerlijkheid, gelijkheid en respect essentieel.

Hoogsensitief zijn lijkt aanvankelijk niet gemakkelijk maar eens je jezelf beter leert kennen en weet wat jij nodig hebt, dan word je de kapitein van je eigen leven.

Dit lukt alleen als jij op je eigen ritme leeft en luistert naar wat je intuïtie of soul je te vertellen heeft. 

Werkbaar werk en work-life balance zijn daarom heel belangrijk voor jou.

Eens je daar vat op krijgt, is het tijd om je missie of roeping in de wereld te zetten!

Is jouw job werkbaar?

 

Als je werk niet langer werkbaar is, dan duiken deze knipperlichten op:
 

+ Je zit niet (meer) op je plaats en bent gestresseerd, overprikkeld of vermoeid.

+ Wie ben je? Wat kan je? Je talenten en kwaliteiten raakten ondergesneeuwd.

+ Je hebt het gevoel dat je jezelf kwijt bent en blijft piekeren. Je draait in cirkels.

+ 'Hier moet ik het maar mee doen', denk je wel eens. Afzien hoort erbij, toch?

+ Je zit in een gouden kooi. Dat weet je wel, maar toch hou je het deurtje toe.

 

Het kan anders. Stel je voor: 
 

+ Kwaliteiten, waarden, talenten: je weet wie je bent en welk werk bij past. 

+ Je hebt een plan en zet concrete stappen in de richting van je droomjob of missie.

+ Je krijgt je leven in balans en zorgt voor jezelf. Dat geeft rust in je hoofd.

+ Je versterkt de zingeving, uitdaging en autonomie in je werk en leven.

+ Je komt in flow en verandert je mindset van schaarste naar overvloed.

 

Een verre droom? Nee hoor! Honderden sensitieve mensen hebben door loopbaanbegeleiding beter zichzelf leren kennen, weten wat ze nodig hebben in een job en hebben een zinvol traject afgelegd. 

Ze kiezen nu voor een duurzame job en vermijden overprikkeling, stress en burn-out

Vdab helpt je op weg naar je missie

  • Je kan je loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques. Elke 6 jaar heb je recht op 4 tot 7u coaching. Per loopbaancheque (3 of 4u coaching) betaal je zelf 40 euro, de rest betaalt de overheid. Lees meer info over loopbaanbegeleiding.

  • Ben je hoogsensitief, ervaar je moeilijkheden op je werk en kom je in aanmerking voor VDAB-loopbaancheques? Boek dan een online kennismaking of neem deel aan een gratis inspiratiesessie. 

  • Voldoe je niet aan de voorwaarden voor VDAB-loopbaanbegeleiding? 
    Boek dan een soul-fire-sessie en we zetten je graag op weg naar het vervullen van je missie en dromen.
  • Heb je geen loopbaanvraag maar wil je toch werken rond het thema hoogsensitiviteit? Wil je jezelf beter leren kennen, jezelf accepteren of beter je grenzen bewaken?
    Boek dan een 'Radical-Selflove-sessie' en word een meer ontspannen en vrolijkere versie van jezelf. 

 

Zin in een inspirerende workshop HSP&Werk, een match? Hier vind je meer informatie.

Ik koos voor Caroline omwille van haar ervaring met HSP.  Op haar infosessie ter introductie ontmoette ik enkele mensen die gelijkaardige vragen hadden, wat ook het gevoel gaf dat ik goed zat.

Naast haar begeleiding van mijn specifieke loopbaanvraag, waarbij ik heel wat informatie kreeg en ze me ook feedback gaf bij bv. remmingen of weerstand, hielp ze me om hoogsensitiviteit op een andere, positieve, manier te bekijken. Ze deed me stilstaan bij het belang van de connectie met jezelf en zelfacceptatie, en gaf me tips om daar verder aan te werken. Ze heeft er mee voor gezorgd dat ik uiteindelijk ingrijpende loopbaanstappen zette en dat ik overtuigd raakte van de kracht van hoogsensitiviteit.

Ik heb voor jou gekozen omdat jij me het gevoel geeft dezelfde taal te spreken. Iemand die net als ik HSP-er me begrijpt. Eindelijk! Ik kreeg heel wat tips en doorverwijsadresjes waar ik zelf verder mee aan de slag kan. Bedankt hiervoor. Je hebt heel wat kennis die je kan aanwenden om op maat te werken samen met de persoon die voor je zit. Je hanteert technieken (waar ik zeker voor opensta) die voor mij nieuw en verhelderend waren. Je hebt de kracht en straalt vertrouwen uit om mensen op hun gemak te stellen en een steun voor ze te zijn. Ik kreeg door de loopbaanbegeleiding een beter inzicht in mezelf en wat ik nodig heb om mijn balans werk-privé terug te vinden.

Boek een gratis kennismaking...