Hsp & werk,
een match!

8.png

WAAR /

Bloemstraat 31

9050 Gentbrugge

WANNEER /
 

vrijdag 17 december van 10u tot 17u

OVER DE WORKSHOP /

Kom tot je innerlijke zelf en ontdek wat jij nodig hebt om te kunnen bloeien op het werk.

SUCCESVOL AAN HET WERK ALS HSP

Wil jij meer plezier halen uit je werk? Met energie en enthousiasme aan je werkdag beginnen? Het beste van jezelf kunnen geven, maar wel met een optimale balans tussen werk en privé?​

Dan is deze workshop iets voor jou! Oefeningen, onderbouwde methodieken en de begeleiding door een ervaren coach, leiden je naar inzicht, zelfreflectie en een positieve, oplossingsgerichte mindset.

WAT ZAL JE LEREN?

+ We brengen aan de hand van theorie en voorbeelden in kaart wat werkbaar werk betekent voor een HSP.

+ Je leert wat jij als HSP nodig hebt om te kunnen bloeien en groeien in een werkcontext.

+ Je ontdekt welke prikkels je energiebalans negatief beïnvloeden en hoe je hiermee kan omgaan.

+ Je komt tot een diepgaand zelfinzicht via open gesprekken met anderen en de coach.

+ Je visualiseert jouw droomscenario en krijgt handvaten aangereikt om de nodige stappen te zetten.

Open, rustige sfeer in kleine groep. Een groep met dezelfde vragen, heel herkenbaar en waar je onbewust dingen van 'opvangt'. Afwisseling in activiteiten (luisteren, schrijven, denken, doen). Jouw rustige manier van 'leiden' (jouw persoonlijkheid).

AN

Caroline is een oprechte, authentieke hsp-coach die vanuit haar hart en intuïtie mensen begeleidt. Ze houdt je regelmatig een spiegel voor en durft je te challengen. Ze slaagt er in snel een open communicatiesfeer te creëren waardoor je je snel op je gemak voelt.

SOPHIE

Ik vond het een heel fijne ervaring. Ik heb openheid, kwetsbaarheid, verbondenheid gevoeld en dat is heel waardevol voor mij. Er moest ook niet steeds gedeeld worden maar er was wel ruimte voor ... ideaal!

GRIET

WAAROM MAG JE DEZE WORKSHOP NIET MISSEN?

Jezelf accepteren

Zelfliefde en terugkeren naar jezelf is essentieel om vorderingen te maken. Aan de hand van beproefde technieken kom je in deze workshop tot jouw essentie en doelen. Van daaruit kan je beginnen bouwen aan je ideale werksituatie, met een mooie balans tussen autonomie, zingeving en uitdaging.

Oplossingsgericht denken

De werkvloer kan overdonderend zijn voor HSP's. Tijdens deze  workshop krijg je praktische handvaten aangereikt om jouw werkcontext te optimaliseren. Je denkt niet langer in problemen en moeilijkheden, maar gaat met een positieve, oplossingsgerichte mindset aan de slag.

Op maat van de groep

Ik ga met elke groep intuïtief aan de slag. De gehanteerde methodieken en oefeningen worden dus aangepast aan de individualiteit van de deelnemers.

Gewapend voor de toekomst

Door zelfreflectie, gesprekken met anderen de coach, word je je bewust van wie je bent en waar je naartoe wil. Zo plant je de zaadjes voor een verdere evolutie. Je krijgt bovendien tools, tips & tricks aangereikt waarmee je ook thuis verder aan de slag kan.

EVEN PRAKTISCH​

'HSP & werk, een match!' gaat door op vrijdag 17 december van 10u tot 17u in Bloemstraat 31, 9050 Gentbrugge (Gent). Je neemt deel voor €120 incl. BTW. 

Drank, gezonde (brood)lunch, versnaperingen en werkboekje zijn inbegrepen.

Kom tot je innerlijke zelf en ontdek wat jij nodig hebt om te kunnen bloeien op het werk.
17 dec. 10:00 – 17:00
New Foundation -BITS VOF,
Bloemstraat 31, Gent, België

OVER CAROLINE

Caroline Golkonda is zelfstandig loopbaancoach & trainer en helpt mensen hun droomjob te creëren.

Ze coacht en spreekt over het ontdekken van je levensmissie, persoonlijke groei en spiritualiteit.

Caroline heeft 12 jaar ervaring in het coachen, begeleiden en trainen van mensen met loopbaanvraagstukken. Na een fikse burn-out in 2014 sloeg ze het roer radicaal om en ging anders leven, denken en doen. Begin 2016 startte ze een loopbaancentrum voor (hoog)sensitieve personen. Haar missie is zoveel mogelijk mensen terug te verbinden met de wijsheid van hun hart en intuïtie. 

 

Ze heeft een master beeldende kunst, een aanvullend lerarendiploma en is gecertificeerd coach.

 

Inmiddels heeft ze honderden mensen geholpen om te zijn wie ze zijn: hun unieke en stralende Zelf! 

394A2089-Kopie1.jpg